UWV

Het juiste traject voor jou

Ontslag, ziekte, faillissement, een arbeidsconflict of reorganisatie; er kunnen verschillende redenen zijn waarom je als werknemer ineens buitenspel staat. Je wilt graag terug naar de arbeidsmarkt, maar dat valt niet altijd mee. Dan kan het zijn dat het UWV je doorverwijst naar een re-integratiebureau. Je mag in dat geval zelf een passend bureau uitzoeken. Kies je voor WAP, dan kun je rekenen op persoonlijke en actieve begeleiding. We bieden je twee mogelijke trajecten: het Werkfit-traject en het Naar-Werk traject. We kiezen samen de juiste.

Werk-fit
Dit is een traject dat voorafgaat aan de stap naar werk. Tijdens het Werkfit-traject helpen we je bij het maken van de juiste loopbaankeuzes, je krijgt coaching en sollicitatietraining. Ook helpen we je met arbeidsgewenning, bijvoorbeeld via het lopen van een stage. We zorgen er samen voor dat je helemaal klaar bent voor de arbeidsmarkt.

Naar-Werk
Dit traject is bedoeld voor mensen die direct aan de slag kunnen. Je staat stevig in je schoenen, kent je kwaliteiten en beperkingen en voldoet aan de eisen die de huidige arbeidsmarkt aan je stelt. De screening voor dit traject is streng; je moet daadwerkelijk in staat zijn morgen in een nieuwe baan te starten.

Benieuwd naar wat we voor jou kunnen betekenen?

Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie.